Atelier PraGtig biedt verschillende creatieve workshops aan. De workshops kunnen bij u thuis of op een afgesproken locatie gegeven worden. Vrijwel alle workshops duren 2 tot 2,5 uur. In deze tijd maakt iedereen een mooi, creatief produkt.

Wanneer u een workshop wilt boeken, spreken we een datum en een tijd af. U kunt ons bellen of mailen over de mogelijkheden. Wanneer de workshop geboekt is, ontvangt u van ons een bevestigingsbrief via de mail. Daarin staan de gemaakte afspraken en informatie over de aanbetaling.

Voorwaarden:

  • Het minimale aantal deelnemers aan een workshop is 4 personen.
  • Een week voor de vastgestelde datum, moet de helft van het workshop geld aanbetaald zijn.
  • Tot 24 uur van te voren is het mogelijk om aangelde personen af te melden, daarna  moet het bedrag van de workshop voor deze persoon voldaan worden. Bij niet verschijnen of annulering door de klant binnen 24 uur voor aanvang van de workshop, is er ongeacht de reden geen recht meer op teruggave van de aanbetaling.
  • Vindt de workshop plaats in Arnhem, Oosterbeek, Westervoort, Huissen of Elst, dan worden er geen reiskosten berekend. Vindt de workshop buiten deze plaatsen plaats, dan wordt er een reiskostenvergoeding van €0,25 per gemaakte kilometer berekend.

Wij komen een ongeveer 20 minuten voor tijd op de afgesproken locatie om de spullen klaar te zetten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie